Kerk in de Kroeg

Zondagmiddag naar de kroeg is voor menig Harderwijker niet vanzelfsprekend; we wonen immers in de ‘Bible Belt’…

Grand café de Liefde presenteert op zondagmiddag 18 maart, met de slogan ‘geen collecte, wel bier’ een alternatieve kerkdienst in de kroeg.

Met gastspreker Theo Tomassen, die in zijn vrije tijd activiteiten op het grensvlak van geloof en theater doet, belooft dit een inspirerend uur te worden. Hij brengt verhalen voor het voetlicht die te maken hebben met leven en geloof. De toegang is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. Inloop vanaf 14.30 uur. Theo start om stipt 15.00 uur. vol=vol.

Markt 7

Locally Sourced x Crafted with Love. Midden in het bruisende centrum van Harderwijk heeft Hotel Marktzicht een paar weken terug haar nieuwe concept gelanceerd met Markt7. Een trendy restaurant met een prachtige serre en terras grenzend aan het Hortuspark, een juweeltje op zich.

Grand Café de Liefde

Kerk in de Kroeg is opnieuw een initiatief van Grand Café de Liefde. Zij organiseerde recent ook het succesvolle politiek café met alle Harderwijkse politieke partijen in Baars.

Grand Café de Liefde opent over niet al te lange tijd zelf haar de deuren op de boulevard. Het wordt een café waar je gezellig kunt uitgaan, waar respect hoog in het vaandel staat en waar je onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris hart-tot-hart-gesprekken kunt hebben.

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info