Kampvuuravond op de Stadscamping Harderwijk

Op zaterdagavond 22 september organiseert Grand Café de Liefde een kampvuuravond op de Stadscamping. Het belooft een gezellig en inspirerende avond te worden, met muziek afgewisseld door gedichten en korte columns rond het thema ‘Keep the fire burning’. 

Twee sfeervolle bands maken hun opwachting: MOWO en Soulmates.

De kampvuuravond begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Het evenement is bedoeld voor jong en oud; ook gezinnen met kinderen zijn welkom. De toegang is gratis. Drankjes en een avondhap zijn voor eigen rekening.

Organisatie: Grand Café de Liefde
De Kampvuuravond is een initiatief van Grand Café de Liefde. Eerder dit jaar organiseerde De Liefde het succesvolle politiek café met alle Harderwijkse politieke partijen in Baars. Markt 9 barstte uit zijn voegen bij het evenement Kerk in de Kroeg met Theo Tomassen. In de grote bioscoopzaal van Kok CinemaxX vond een goedbezochte bijeenkomst plaats over de Vijf Talen van Liefde.

Eigen locatie
Grand Café de Liefde wil over enige tijd de deuren openen van een eigen locatie in Harderwijk. Hier komt een café waar iedereen gezellig kan uitgaan, waar respect hoog in het vaandel staat en waar je onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris gesprekken kunt voeren van mens tot mens en van hart tot hart.

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info