Juni = spanning in de Bibliotheek

Tijdens de Spannende Boeken Weken in juni, 9 t/m 25 juni, brengt de bibliotheek de spannende boeken onder de aandacht onder het motto Je vakantie begint met boeken. 

In de vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe kun je in deze periode een spannende blind date aangaan. Ook kun je meedoen aan de landelijke schrijfwedstrijd.

Blind date
Na eerder succes kun je tijdens de Spannende Boeken Weken opnieuw een spannende blind date aangaan. Voor deze date leen je een (gesloten) tas met daarin een spannend boek. Je weet van te voren niet om welk boek het gaat. Laat je verrassen door de keuze van de bibliotheekmedewerkers en maak zo (misschien) kennis met een nieuwe auteur of een nieuw spannend subgenre. Voor de blind date tassen gelden de normale uitleenvoorwaarden en ze zijn geschikt voor onze selfservicebalies.
 
Landelijke schrijfwedstrijd
Je vakantie begint met boeken. Lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping. Wil jij zelf de uitdaging aangaan om een korte thriller te schrijven? Schrijf jouw spannende vakantieverhaal. Auteur en juryvoorzitter Simon de Waal kiest het winnende verhaal. Deze wordt gepubliceerd in AD Magazine en & Magazine. Een indrukwekkende oplage voor jou als debutant!

De winnaar krijgt ook een mini-masterclass thrillerschrijven van Simon de Waal. Stuur je verhaal van maximaal 750 woorden vóór 29 juni in via [email protected]