Jubileumeditie verschenen van CAI Contact

CAI Contact, het informatieblad van kabelexploitant CAI Harderwijk, is weer verschenen. 

Het blad wordt deze week bij alle 16.000 abonnees in Harderwijk en Hierden thuisbezorgd.

In deze oktobereditie wordt vooral ingegaan op de vernieuwende rol die de dit jaar 40-jarige CAI Harderwijk in de afgelopen vier decennia heeft gespeeld, en nog steeds speelt.
 
Verder staat in deze editie van CAI Contact allerlei abonneenieuws over het CAI-aanbod van televisie- en radiozenders en de abonnementstarieven. Ook in CAI Contact een aankondiging van een speciale informatieavond over wifi, die de CAI Harderwijk organiseert in samenwerking met de Harderwijker Computer Club (HKCC), op donderdag 29 oktober tussen 19.00 uur en 21.00 uur in de foyer van het Christelijk College Nassau Veluwe in Harderwijk.
 
Leden van de Harderwijker Computer Club geven uitleg over de mogelijkheden om zelf de internetsnelheid in een woning flink te verbeteren. Dat kan soms met heel eenvoudige middelen, bijvoorbeeld door het verplaatsen van de router. Medewerkers van CAI Harderwijk zijn ook present en geven antwoord op vragen over het glasvezelnetwerk. Daarnaast is het Ermelose bedrijf Cosento aanwezig. Dit bedrijf vertelt meer over huisautomatisering. Met wifi kunnen steeds meer zaken worden afgehandeld met een smartphone of tablet. Van beveiliging tot klimaatbeheersing, van audio en video tot verlichting.
 
CAI Contact is ook af te halen bij het CAI Harderwijk-kantoorpand aan de Julianalaan 43, van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur.
 
Meer informatie: www.caiharderwijk.nl

cai harderwijk kabelexploitant

CAI Harderwijk

Adresgegevens

Julianalaan 43
3843 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-410666

Openingstijden

Ma 8.00 - 12.00 uur
Di 8.00 - 12.00 uur
Wo 8.00 - 12.00 uur
Do 8.00 - 12.00 uur
Vr Gesloten
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info