Jubileum Specsavers Harderwijk

Specsavers Harderwijk viert feest. Eigenaar Jeffrey Meyners is al 15 jaar gevestigd in de Donkerstraat met zijn winkel in oog- en gehoorzorg. “In de afgelopen vijftien jaar is de winkel uit zijn jasje gegroeid, daarom is dit jaar Marcel Forsten aangesloten als mede-eigenaar van Specsavers Harderwijk,” vertelt Jeffrey trots.

Oorspronkelijk was Specsavers een prijsvechter. “Maar dat zijn we niet meer,” vertelt Jeffrey.

“We garanderen nog steeds dat we zo goedkoop mogelijk een bril aanbieden, maar het is nu vanzelfsprekend dat wij een product afleveren tegen hoge kwaliteit met een lage prijs.”
 
Opticien
Jeffrey is gediplomeerd opticien en doet onder andere de oogmetingen in de winkel. “Oogmetingen doen wij gratis en worden eerst door ons apparaat gedaan. Vervolgens bekijken wij het zichtvermogen, de sterktes en de samenwerking van beide ogen.”
 
Optometrist
“Na het meten van de ogen, kan geconstateerd worden dat de ogen door een optometrist nader bekeken moeten worden,” legt Jeffrey uit. “Voorheen verwees ik door naar de huisarts, als dat nodig was. Maar nu is het ook mogelijk om in de winkel een vervolgafspraak te maken met onze optometrist.”

Ook voor gehooronderzoeken kan met terecht bij Specsavers.

“Wij doen gratis gehoortesten,” vertelt Jeffrey. “Hiervoor hebben wij een gediplomeerd audicien aangetrokken die ook partner wordt in de winkel. Bij waarneembaar gehoorverlies biedt onze audicien een passende gehooroplossing aan.”
 
Retail
Mede-eigenaar Marcel Forsten heeft zijn sporen verdiend in de retail. Met zijn aantreden heeft hij het duale partnership van Specsavers Harderwijk compleet gemaakt. “Wij zijn heel trots op onze winkel, ons team en op ons jubileum,” vertelt Marcel enthousiast.
 
Team
“Ons team bestaat, naast ons, uit twee opticiens: Coen en Lisette. Coen is er fulltime en Lisette parttime, zij volgt een optometrie opleiding. Iris, Liane en Chantal zijn de gezichten van de winkel. Zij weten alles over horen, brillen en de basis van contactlenzen. Zij zijn het eerste aanspreekpunt en verwijzen door naar collega’s als dat nodig is. Renk is onze servicemedewerker. Hij bewaakt de kwaliteit van al onze brillen en voert waar nodig reparaties uit. En Sterre, Madzy, Denisah en Shanya maken het team kwalitatief compleet.”

Daarnaast zijn beide ondernemers trots op hun goede doelenacties.

“Via Specsavers Nederland geven wij een deel van de omzet aan het Oogfonds, voor oogonderzoek,” laat Jeffrey weten.
“En lokaal steunen wij ook een goed doel. Dat is elk jaar een ander doel,” vult Marcel aan. “Dit jaar is dat Scouting Harderwijk. Vanaf november kunnen organisaties zich weer aanmelden om in aanmerking te komen, via de website van specsaverssteunt. En in maart maken wij bekend wat Scouting Harderwijk van ons krijgt.”

Het 15 jarig jubileum wordt groots gevierd.

“Wolter Kroes komt instore voor ons feestje,” vertelt Marcel enthousiast. “Wij hebben 200 van zijn cd’s ingekocht, die we weggeven aan klanten. Als kleine geste. Wolter Kroes komt zijn cd’s signeren en geeft een half uur een optreden. Daarnaast hebben wij nog een aanbieding, die woensdag 14 november bekend gemaakt wordt. Het is groots en spectaculair waardoor de welpen van de scouting hierbij betrokken zijn, want we geven veel weg!”

Specsavers Harderwijk

Adresgegevens

Donkerstraat 32
3841 CC Harderwijk

Telefoon

T. 0341 454 604

Openingstijden

Ma 09.00 - 18.00 uur
Di 09.00 - 18.00 uur
Wo 09.00 - 18.00 uur
Do 09.00 - 18.00 uur
Vr 09.00 - 21.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info