Jozien schildert voor ‘haar’ powervrouwen

“Ik voel me bijna schuldig dat wij open zijn en ons geld kunnen verdienen, terwijl er ook ondernemers zijn, die heel dicht bij me staan, die het zakelijk zonder steun moeten doen.” Het raakt Jozien van den Broek, samen met Hans eigenaar van autobedrijf Harderwijk. Het raakt haar zo, dat ze er emotioneel van wordt. “Nu ook weer, als ik het hardop zeg”, klinkt het geëmotioneerd.

Jozien
Een week of drie geleden, ging ze naar bed met de vraag ‘hoe zou ik ze kunnen helpen, wat kan ik doen?’

“En ik werd wakker met het idee schilderijen te maken, die per opbod te verkopen en de opbrengsten te verdelen onder minstens vier vrouwen die het zonder overheidssteun moeten doen.” Diezelfde dag is ze begonnen en er zijn drie schilderijen klaar. Via haar Facebookpagina ‘Angel Art from Heaven’ probeert ze het bieden op gang te brengen. “Ik merk dat mensen wel scrollen, maar niet lezen. Ze krijgen het verhaal niet mee.” Daarom zoekt ze de media op.

“Mensen kunnen bieden tot zaterdag 27 februari. Aan het einde van de dag is het schilderij voor degene met het hoogste bod.” Ze hoopt op mooie reacties en serieuze biedingen. “Als dit aanslaat, kan ik misschien nog een doek maken en meer mensen helpen.”

Benieuwd geworden naar de schilderijen? Kijk op https://www.facebook.com/Angel-Art-from-heaven. Op de facebookpagina kunnen ook de biedingen worden geplaatst.   

Flow schilderij van Jozien
Tiger Women schilderij van Jozien
Ice king schilderij van Jozien

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek

Adresgegevens

Reaumurstraat 10-A
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-430446

Openingstijden

Ma 8.00 - 17.00 uur
Di 8.00 - 17.00 uur
Wo 8.00 - 17.00 uur
Do 8.00 - 17.00 uur
Vr 8.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info