José Maas verrast met nieuw logo netwerk Harderwijk Hierden

José Maas werd donderdag 23 januari - tijdens de viering van het vijf-jarig bestaan van Netwerk Harderwijk Hierden - verrast met een nieuw logo voor de netwerkclub. Het logo is als verrassing ontworpen door studenten van Landstede Harderwijk.

Het logo is de vlag van Harderwijk en Hierden met een digitale uitstraling. De vierkantjes zijn pixels die staan voor het samenkomen van de groep en de verschillende doelgroepen die dit netwerk bijzonder maken.

Netwerk Harderwijk Hierden staat voor verbinden en ontmoeten. Ontstaan uit de ambitie van voorzitter José Maas, groeit door naar ruim 1100 leden. De eerste digitale ‘stadswijk’ zag het licht in de vorm van een LinkedIn groep. Geen zakelijk netwerk, met één ding gemeen: ze wonen of werken allemaal in Harderwijk of Hierden.

Ook voor de komende vijf jaar zet Netwerk Harderwijk Hierden in op variatie en diversiteit. Zo blijven we inspelen op ontwikkelingen die gaan zijn in en om Harderwijk en Hierden. Want het zijn de mensen die de omgeving maken!
 
Lid worden?
Woon, werk je of heb je je bedrijf in Harderwijk of Hierden? Word dan lid van Netwerk Harderwijk Hierden en meld je aan bij de LinkedIngroep.
Heb je geen LinkedIn maar wil je wel meer weten? Mail dan naar José Maas: [email protected] of kom gezellig langs bij één van onze bijeenkomsten.

Ook voor de komende 5 jaar zet Netwerk Harderwijk Hierden in op variatie en diversiteit. Zo blijven we inspelen op ontwikkelingen die gaande zijn in en om Harderwijk en Hierden. Want het zijn de mensen die de omgeving maken!
 
Meer weten over Netwerk Harderwijk Hierden? Bekijk dan de video!