Jongeren organiseren met Epic Youth verschillende succesvolle online activiteiten in de meivakantie

Afgelopen meivakantie hebben honderden jongeren uit Harderwijk deelgenomen aan verschillende online activiteiten. De activiteiten zijn voortgekomen uit ideeën van de deelnemende jongeren zelf en worden ook door hen georganiseerd.

Op deze manier deden zij nuttige vaardigheden op en werden nieuwe sociale contacten gelegd

Ook was er aandacht voor een gezonde levensstijl en lichamelijke beweging. Er heeft een online Minecraft event, een Pokemon unpacking stream, een zelfverdedigingsworkshop en een straatvoetbal workshop plaatsgevonden. Onder de deelnemers zijn leuke en ludieke prijzen verloot.

De activiteiten zijn tot stand gekomen door jongeren. Door middel van deze activiteiten worden jongeren ook online bereikt en sluit het jongerenwerk aan op de digitale belevingswereld van de jongeren. Zij kunnen via een communicatieplatform direct contact opnemen met jongerenwerkers en met andere jongeren uit Harderwijk voor (hulp)vragen, een praatje of om digitaal en fysiek af te spreken.

Voor de aankomende zomervakantie kunnen jongeren weer allerlei ideeën indienen waaraan ze zelf kunnen meewerken. Daarvoor kunnen ze contact opnemen via www.epicyouth.nl of via onze social media kanalen.