Jona de Bruin vertrekt, Kevin Schmidt komt!

Van het weekend bereikte ons het bericht dat VVOG-talent Jona de Bruin ervoor heeft gekozen om te gaan studeren. Hij had bij het tekenen van zijn contract al aangegeven dat dit een optie kon zijn, dus helemaal verrast was de TC niet met dit bericht.

Een mooie stap voor Jona om zich professioneel door te ontwikkelen op het vlak van Horecamanagement, maar jammer voor VVOG dat een talentvolle aanvaller van ‘eigen kweek’ ziet vertrekken.  

Gelukkig kan VVOG ook melden dat er op het laatste moment nog een vervanger is aangetrokken en dat is niemand minder dan Kevin Schmidt (26). De sterke aanvaller liet tegen VVOG al enkele keren zijn kwaliteiten zien toen hij bij DOVO en Achilles 29 voetbalde (daar scoorde hij zelfs drie keer tegen VVOG), maar daarnaast heeft hij ook diverse avonturen beleefd in het Schotse profvoetbal.

Kevin is een all-round aanvaller en kan eigenlijk op alle posities voorin uit de voeten. Hij is sterk in de duels, is erg snel op de eerste meters, heeft een korte draai en pikt makkelijk zijn goaltjes mee. Hij komt uit de jeugdopleiding van PEC Zwolle en heeft daar onder andere getraind onder Marco Roelofsen.  Wij wensen hem veel plezier en succes bij de groen-witten op de Strokel.

Schmidt VVOG Harderwijk

Fotocredits: Homievisualz