Jeugdtheaterfestival Malle Molen in de Catharinakapel

Op woensdag 13 maart is het jaarlijkse theaterfestival Malle Molen, georganiseerd door Jeugdtheater Harderwijk. Kinderen van 2 tot 10 jaar zijn van harte welkom om zich te vermaken in en rondom de Catharinakapel met theatervoorstellingen en workshops knutselen, dans en muziek.

Vanaf 9.15 tot 15.30 uur is er vrije toegang in de Catharinakapel. De kapel is omgebouwd tot gezellige speelruimte waar van alles te doen is. Laat je schminken of versier een lekkere cupcake.

Buiten in de Theaterwagen speelt de voorstelling Eddie & Eduard (2+) door Remco Theater-Kunst. Een korte muzikale voorstelling over twee grappige en nieuwsgierige slakken die op avontuur gaan.

Om 10.30 uur is de voorstelling  Olleke Bolleke (2+), door Valentijn Productiehuis, in Cultuurkust. Hee kleine witte kubus, wie ben jij? Wil je weten hoe het is om geel te zijn? En rood is zo stoer! Een kleurrijke voorstelling met heel veel schuimrubberen kubussen.

Om 15.45 uur sluit het festival af met de familievoorstelling Smakelijke Sprookjes, door Theatra. In een land hier niet zo ver vandaan, wordt elke dag hard gewerkt. De bakker bakt kadetjes, de boer verbouwt de groenste groenten, er is drinken en eten in overvloed. Kortom, iedereen is gelukkig. Tot er op een dag een reusachtige gast verschijnt die niet uitgenodigd is en zeker niet welkom is. Een komische voorstelling met koninklijke tafelkleden, sierlijke schorten en een kapot vergiet.

Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met Cultuurkust, de Popschool, Bibliotheek Noordwest Veluwe en het Morgencollege.
Meer informatie over het programma en over het bestellen van kaarten voor de voorstellingen op www.jeugdtheaterharderwijk.nl. Toegang en alle workshops zijn gratis.  

Jeugdtheater Harderwijk