Jeugdorkest Stedelijke Harmonie Harderwijk heeft geweldig gepresteerd tijdens festival OMG in Schiermonnikoog

Jeugdorkest Stedelijke Harmonie Harderwijk heeft in 2019 een prijs gewonnen bij City Proms in Leeuwarden. Bij deze prijs was gratis deelname aan het 63e Muziek- en Zangfestival te Schiermonnikoog inbegrepen. Meer dan 60 koren en korpsen deden mee aan dit muziek spektakel. 

Afgelopen vrijdagmiddag was het Jeugdorkest al afgereisd naar Schiermonnikoog

Zaterdagmorgen 8:15h zaten zij als eerste klaar voor de twee koppige Jury. De jury bestond uit Ido Gerard Kempenaar en Nynke Jaarsma en wij hebben "Jubilance" van James Swearingen gespeeld. Volgens de Jury hadden ze een spetterende opening en klonken ze fris en enthousiast. Natuurlijk waren er verbeterpunten zoals de balans en her en der de zuiverheid. Ze grepen met 82 punten net naast de eerste prijs, maar zijn zeer trots op de toppers die dit in een korte voorbereidingstijd toch weer voor elkaar hebben gekregen. De Dirigent Johan de Jong heeft twee dagen zo trots als een pauw over het eiland gelopen. En samen hebben ze nog veel leuke gezellige dingen gedaan op het eiland. Ze kunnen terug kijken op een geweldige zonnige en leuke ervaring voor Jong en Oud.
 
Wil jij ook weer muziek gaan maken of les nemen op een instrument naar keuze kijk op de website: www.stedelijke-harmonie.nl. Of kom kijken op vrijdagavond 19:30h in het muziekhuis aan de Deventerweg te Harderwijk. Een mail sturen naar [email protected] is ook altijd goed.
 
Zondagmiddag 3 juli treden ze op aan de Strekdam 53 achter het Dolfinarium in de tuin van de waterscouting bij "Gluren bij de Buren". Ze geven om 13h - 14:30h - 16:00h een optreden.

Jeugdorkest Stedelijke Harmonie op Schiermonnikoog