Jeugdorkest Stedelijke Harmonie Harderwijk gaat naar muziek- en zangfestival op Schiermonnikoog

Vrijdagmiddag 10 juni vertrekt het jeugdorkest van Stedelijke Harmonie Harderwijk richting Schiermonnikoog. Ze hebben in 2019 een aanmoedigingsprijs gewonnen in Leeuwarden bij het OMF. Zij organiseren dit weekend het 63e Muziek- en Zangfestival Schiermonnikoog.

De muziekvereniging gaat met de jeugd hier naar toe om ervaring op te doen en gezellig samen te zijn en leuke dingen te doen

Ze treden zaterdagmorgen om 8.15 uur op voor de jury in "de Slag" met het stuk Jubilance James Swearingen onder leiding van J. de Jong. Om 10.00 uur is er vrij optreden in de Muziekkoepel het Beukenootje.

Voor zondag zijn er allerlei leuke activiteiten bedacht om met de jeugd samen te gaan doen omdat er naast samen muziek maken ook veel andere leuke dingen te doen zijn op het eiland. Eind van de middag gaan ze weer terug naar Harderwijk.

De muziekvereniging is ook op zoek naar nieuwe leden en bieden samen met Cultuurkust veel mogelijkheden voor de jongeren en ouderen om muzieklessen te nemen in hun eigen muziekhuis aan de Deventerweg te Harderwijk.

Meer informatie over de jeugd Stedelijke Harmonie Harderwijk is te vinden op de website www.stedelijkeharmonieharderwijk.nl

Jeugdorkest Stedelijke Harmonie Harderwijk
 

Cultuurkust

Adresgegevens

Klooster 4
3841 EN Harderwijk

Telefoon

T. 0341-721021

Meer info