Jeugdbrandweer Harderwijk zoekt nieuwe leden!!

Jongens & Meisjes, Ken of ben jij een echte doorzetter en zou jij graag brandweerman of vrouw willen worden als jij later groot bent? Wij kunnen jou goed gebruiken bij de jeugdbrandweer in Harderwijk, want wij zijn opzoek naar nieuwe leden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar

Bij de jeugdbrandweer leer jij de kneepjes van het brandweervak, wij oefenen 1x in de 2 weken op de Zaterdagmorgen van 9:00-12:00u. Wij oefenen hier ladders plaatsen, "brandjes'' te blussen, materialen kennis en nog veel meer!!!

Ook spelen wij wedstrijden door het hele land. Ook zul je hiervoor een klein beetje moeten leren in de boeken, in de jeugdbrandweer tijd zul je 2 theorie + praktijk examens moeten behalen. Hiervoor heb je geruime tijd om te leren! Wij hebben een eigen brandweerauto en je krijgt je eigen brandweer kleding voor zolang je bij de jeugdbrandweer zit.

Lijkt dit jou wat? Kijk dan ook eens op onze Facebook pagina (Jeugdbrandweer Harderwijk) voor alles wat wij doen! Is jouw interesse gewekt en wil je graag een ochtend meelopen om te bekijken of er een klik is met ons? Stuur dan jou motivatie op naar jeugdbrandweerharderwijk@gmail.com. Wij sturen jou dan zo snel mogelijk een uitnodiging toe!