‘Je leeft maar één keer, in wat voor lijf wil je dat doen?’

Siegrid Schuitmaker is Lifecoach en PowerSlim voedingscoach. Zij helpt mensen die graag willen afvallen. “Hoe ik mensen naar een lichter en leuker leven begeleid? Door één op één persoonlijke aandacht, deskundige coaching en met de heerlijkste koolhydraatarme- maar eiwitrijke producten,” vertelt Siegrid.

Ervaringsdeskundige

Mensen die de stap zetten en besluiten om met Siegrid het traject in te gaan, krijgen een ervaringsdeskundige als coach. “Ik heb mezelf altijd gezien als te stevig en te dik. Op een gegeven moment geloof je dat het zo is. Maar geloof niet alles wat je denkt. Door anders te denken en bewust anders te doen, creëer je een andere levensstijl,” vertelt Siegrid eerlijk en enthousiast. “Er kwam namelijk een moment dat ik dacht: er moet wat gebeuren. Toen gebeurde er wel wat, maar nog niet veel. Pas toen ik écht heel anders ging eten, ging het echt goed.”
 
Kleine stapjes, grote successen
Siegrid is voor eenmalig diëten. “Afvallen lost niet alles op. Het is geen wonder. Je moet er wel zelf wat voor blijven doen. Als je eenmaal afgevallen bent, zijn namelijk niet al je problemen opgelost. Maar het is wel een mooie aanzet om aan je nieuwe ik te werken en vooral de persoon te worden die je graag wilt zijn. Door zo’n afvaltraject bouw je namelijk heel veel succesjes op en daarmee neemt je zelfvertrouwen toe. Dit is het begin van je routine om dingen wèl te behalen. De kleinste stapjes zijn de grootste successen.”
 
PowerSlim
De koolhydraatarme/eiwitrijke producten van PowerSlim zijn hierbij een hulpmiddel. “PowerSlim is geen crashdieet. Je blijft vanaf het begin echt lekker eten, mét verse groenten en vlees, vis of een andere eiwitbron. Je behoudt je spiermassa en dát is wat ervoor zorgt dat je echt niet gaat jojo-en. In het begin is het belangrijk dat je leert doorzetten. En dat gaat gewoon gemakkelijker als je eerst wat kilo’s kwijt bent,” legt Siegrid uit. “De producten van PowerSlim sluiten naadloos aan bij wat de rest van het gezin eet. Met ruim 140 producten is er echt heel veel keuze en afwisseling. Het kookboek, dat je in het Starterspakket vindt, helpt je enorm op weg.”
 
Eetpatroon
“Een gezond eetpatroon. Anders leren denken. En dus anders doen. Iedereen weet heus zelf wel dat veel verse groenten gezond zijn. Toch lukt het veel mensen niet om andere, betere gewoonten in hun eetpatroon in te passen. Daar helpen de producten van PowerSlim en mijn begeleiding bij,” vertelt Siegrid. “Je voelt je al snel fitter en energieker en veel van mijn cliënten staan van zichzelf te kijken, omdat ze zich zoveel makkelijker bewegen.”
 
Gratis intake
Siegrid biedt de intake gratis aan. Dat is een kennismakingsgesprek van een uur. “We bespreken wat je wensen en doelen zijn. Ik vertel wat PowerSlim voor je kan betekenen en hoe het allemaal in z’n werk gaat. Het is best een investering, dus je motivatie is heel belangrijk. Je moet het echt zelf willen. Je leeft maar één keer, in wat voor lijf wil je dat doen?”

Balansie Siegrid Schuitmaker lifecoach en PowerSlim voedingscoacht