Je eigen keuken zien, ervaren en voelen

“Voor ons nieuwe huis zijn we met een tekening naar Cre8Kitchen gegaan. Onze eerste ervaring was gelijk heel positief,” vertelt Karlijn enthousiast. “We gingen schuiven met kastjes en toen bleek dat de tekening er leuk uit zag, maar in de praktijk niet praktisch was. 

Bij Cre8Kitchen worden keukens gecreëerd. Ter plekke, in de showroom.

Door elektrisch verrijdbare wanden en keukenkasten op wielen. De wanden geven de exacte afmetingen aan van de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden. Daarna kunnen de keukenmeubelen naar elk gewenste situatie opgesteld worden. Direct inzicht in de ruimte en opstelling. Daarnaast ook direct inzicht in de prijs.

Karlijn L’Ortye en Rick Foppen zijn allebei tevreden klanten van Cre8Kitchen en willen hun ervaringen graag delen.

Het huis van Rick Foppen en zijn partner is inmiddels opgeleverd. “Het is alweer even geleden,” vertelt Rick. “Nog voordat ze open waren, zijn we bij Cre8Kitchen gaan kijken. We konden ondanks hun verbouwing toch passen en meten en zijn toen op een andere opstelling gekomen dan onze tekening. Het is op een tekening toch anders dan hoe je het in werkelijkheid ziet en voelt. Want je staat in je eigen keuken,” aldus Rick.

“Voor ons nieuwe huis zijn we met een tekening naar Cre8 Kitchen gegaan. Onze eerste ervaring was gelijk heel positief,” vertelt Karlijn enthousiast.

“We gingen schuiven met kastjes en toen bleek dat de tekening er leuk uit zag, maar in de praktijk niet praktisch was. Daarna hebben we een afspraak gemaakt. En de tweede keer dat we in de showroom waren en weer gingen bouwen, kwamen we op iets nieuws waar we op papier niet op gekomen waren. We hebben nu een niet-gangbare opstelling, maar die werkt voor onze ruimte het beste.”
 
Het huis van Karlijn en haar gezin is nog in aanbouw en de ruimte van de keuken is vrij smal. “We wilden graag een kookeiland. Maar op welke manier we dat ook gingen opstellen, het werd propperig. Gijs (Hoeve, Cre8Kitchen red.) stelde voor om er een schiereiland van te maken. En omdat de wanden verplaatsbaar zijn, konden we de diepte van de keuken nabouwen.

Hij haalde krukken, ik kon zitten en toen zei ik: ‘ik zit in mijn eigen keuken.’ Daar kan geen VR bril tegenop!”

Het concept is uniek en wordt door beide kopers als zeer prettig ervaren.
“Ik vind het een goed concept. Zint je iets niet dan verander je de opstelling. Je voelt namelijk dat bijvoorbeeld de vaatwasser niet op de goede plek staat. Na een paar keer veranderen, denk je op een gegeven moment: dit moet het zijn. Ik vind het voor iedereen een aanrader om te voelen: dit is het,” laat Rick weten.
 
Karlijn is zelfs zo enthousiast dat zij samen met haar partner co-financier van Cre8Kitchen geworden is. “Nadat wij onze keuken hadden gekocht, zag ik dat Cre8Kitchen een crowdfunding was gestart voor een nieuwe vestiging in Surhuisterveen (Friesland, red.). Daar hebben wij in geïnvesteerd, want wij geloven echt in dit concept!”