“Je adviseert mensen, dringt ze niet iets op”

Als 26-jarige jongeman, kwam Rob de Poorter in 2006 werken bij Univé in Harderwijk, als verzekeringsadviseur binnendienst. Zijn eerste ‘serieuze’ baan. “In de jaren voor Univé heb ik bij een uitzendbureau gewerkt en wat in ICT gedaan, maar de baan bij Univé was de eerste die ik echt wilde en die goed voelde.”

De diversiteit van het werk, dat is wat hem al 12,5 jaar elke dag met plezier naar kantoor doet gaan. “Je krijgt mensen in de winkel, aan de telefoon, of handelt cliëntvragen af over de e-mail. Het gaat over zorg, schade, maar ook over uitvaartverzekeringen. De hulpvragen zijn heel divers, waardoor er geen dag hetzelfde is.”

Hij zegt nog steeds prima op zijn plek te zitten. “Ik sluit niet uit dat ik ooit wat anders ga doen, maar dan bij voorkeur binnen Univé.” Dat is vooral omdat hij zich goed kan vinden in de manier van ‘verkopen’ die Univé hanteert. “Je adviseert mensen zo goed als je kunt. Je bent daar eerlijk over, dringt ze niets op. Wij zijn er niet om voor ze te beslissen, maar om ze te helpen bij hun beslissing.” Daarnaast heeft hij het getroffen met zijn collega’s. “Want ook al zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid in het aantal medewerkers, de sfeer blijft gemoedelijk en collegiaal.”

Vandaag werd het jubileum van Rob ‘gevierd’. “Met een klein borreltje hoor, het is ‘nog maar’ 12,5 jaar”, aldus Rob.

Rob de Poorter 12,5 jarig jubileum bij Unive
(Rob de Poorter 12,5 jarig jubileum)
 

Univé Dichtbij - Harderwijk

Adresgegevens

Verkeersweg 7
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 088-1815000

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.30 uur
Di 9.00 - 17.30 uur
Wo 9.00 - 17.30 uur
Do 9.00 - 17.30 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info