JCI schenkt cheque aan Stichting Mensen in Nood 0341

Serviceclub JCI Noord-West Veluwe heeft dinsdag 12 mei 2020 een cheque ter waarde van ruim € 500,00 aan de Stichting Mensen In Nood 0341 geschonken.

JCI Noord-West Veluwe is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling van ondernemende mensen.

Maatschappelijke betrokkenheid speelt daarbij een grote rol. Maar hoe vul je dat in, in deze bizarre Corona-tijd? Waar normaal evenementen worden georganiseerd om geld op te halen voor goede doelen, moeten wij nu op een andere manier ons steentje bijdragen. Voor de wijnliefhebber hebben wij de afgelopen tijd een actie in het leven geroepen, waarmee je Stichting Mensen In Nood 0341 steunt.

Stichting Mensen in Nood 0341 is een groep vrijwilligers die zich zorgen maken om mensen, mensen die net buiten de doelgroep van bijvoorbeeld de voedselbank vallen. De vraag voor ondersteuning is tijdens Corona alleen maar toegenomen en daar willen wij als serviceclub graag bij helpen. Graag bedanken wij alle deelnemers van deze actie, die flessen en/of dozen wijn hebben afgenomen!

Wil jij er ook toe doen en ben je nieuwsgierig geworden naar wat de JCI Noord-West Veluwe nog meer doet? Neem gerust contact met ons op via: http://www.jcinwv.eu/