JCI Noord- West Veluwe helpt Dierenasiel de Ark in Harderwijk

14 november jl. heeft JCI Noord- West Veluwe een Doe dag georganiseerd bij Dierenasiel de Ark te Harderwijk. JCI Noord- West Veluwe is een groep ondernemende mensen die graag de handen uit de mouwen steken en daarbij een steentje wil bijdragen aan de maatschappij.

Eén van de projecten van JCI Noord- West Veluwe is het jaarlijks organiseren van een Doe dag. De Doe dag houdt in dat de leden de handen uit de mouwen steken bij mooie projecten in de regio.

"In het verleden hebben wij ons al laten gelden bij de Voedselbank, Randmeer Harderwijk en Daklozenopvang Iriszorg te Harderwijk. In een jaar met corona en strenge maatregelen, is het lastig om een project te vinden dan wel een locatie, waar wij met ze allen kunnen helpen. Verschillende mooie projecten hebben de revue gepasseerd maar hebben wij uiteindelijk de keuze laten vallen op Dierenasiel de Ark. Via een zittend lid hebben wij contact gelegd met de Ark, ze waren meer dan content met ons aanbod en wij werden dan ook gevraagd om een dag te komen helpen.

Zaterdag 14 november jl. zijn wij met een aantal leden richting dierenasiel de Ark vertrokken om ons van onze beste kant te laten zien. Namelijk, ons als kamer in te zetten voor mooie projecten dan wel organisaties binnen de Noord- West Veluwe. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door een medewerker van het Dierenasiel. Wij kregen de taak om alle leidingen/elektra te trekken voor het buitenverblijf. Zo is er in de wintermaanden ook voldoende verlichtingen om het overzicht voor de verzorgers dan wel de dieren goed te bewaren. Het is mooi om te zien hoe deze mensen zich inzetten voor de gestrande dieren en hiervoor opvang bieden. Na een intensieve maar leuke en enthousiaste dag zat onze taak erop! Het buitenverblijf van de Ark is voorzien van verlichting en daarbij mede mogelijk gemaakt door de helpende handjes van JCI Noord- West Veluwe. Wij zijn trots als organisatie dat wij hier de helpende hand hebben kunnen bieden.

Ben jij nou ook een enthousiast, ondernemend persoon die graag meer wil betekenen voor de maatschappij, en wil je nieuwe mensen leren kennen? Neem contact met ons op! Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leden!"

JCI Noordwest Veluwe bij Dierenasiel de Ark