Jan Hendrik Hoeven en Gerrie Hoeven - Polhoud 60 jaar getrouwd

Op zondag 12 juli vierden het echtpaar Jan Hendrik Hoeven en Gerrie Hoeven - Polhoud hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester van Schaik bracht het bruidspaar op 13 juli om 14.15 uur een felicitatiebezoek.
 

Bruidspaar Hoeven Polhoud Harderwijk

Levensloop Jan Hendrik Hoeven en Gerrie Hoeven – Polhoud

Hoera! Jan Hendrik Hoeven en Gerrie Hoeven-Polhoud vieren op 12 juli 2020 hun diamanten huwelijk, zij zijn dan namelijk 60 jaar getrouwd. Op 12 juli 1960 treden de twee in het huwelijk op het stadhuis van Harderwijk en in de Grote Kerk. Jan Hendrik Hoeven is geboren op 12 juli 1934 in Hierden en Gerrie Polhoud op 18 februari 1937.

In 1962 wordt hun eerste zoon geboren, Jan. Hun tweede zoon Aart maakt in 1966 het gezin compleet. In 1950 begon Jan met het werken bij Hulsink, om vervolgens in 1984 samen met twee partners het bedrijf over te nemen. Zelf is Jan werkzaam als jeneverstoker. Gerrie is voor haar huwelijk werkzaam geweest in de verpleging en toen de jongens wat ouder waren begon zij met werken op de huishoudschool. Het gezin genoot in de zomer vaak van fijne kampeervakanties in Nederland.

Beide zoons trouwen en als Jan en Gerrie in 1994 met pensioen gaan kunnen zij met volle teugen genieten van al het kroost. Zoon Jan krijgt twee dochters met zijn vrouw Joke en zoon Aart trouwt met Heidi en zij krijgen twee dochters en één zoon. Het is zoete inval bij Jan en Gerrie en kinderen en kleinkinderen komen altijd graag bij opa en oma voor de boerenkool en ander lekkers.

Tot op de dag van vandaag gaat de familie Hoeven nog ieder jaar een weekend met elkaar op stap. En ook mogen Jan en Gerrie zich sinds 2018 overgrootouders noemen na de geboorte van hun achterkleinkind. Kortom, een liefdevol koppel met een prachtige familie! Jan en Gerrie van harte gefeliciteerd met jullie 60 jarig huwelijk!