Jaarmarkt, Kinderkleedjesmarkt en Eat’n Beat in Ermelo

Zaterdag 25 augustus belooft weer een geweldige dag te worden in Ermelo. 

Deze dag wordt tussen 10.00 en 17.00 uur de jaarmarkt georganiseerd in het voetgangersgebied in de Stationsstraat en vindt er op ’t Weitje tussen 12.00 en 23.30 uur het festival Eat’n Beat plaats. Een schitterende combinatie dus!

Op de jaarmarkt, georganiseerd door de VVV in samenwerking met het Centrummanagement, zullen verschillende verenigingen en stichtingen zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen presenteren. Diverse winkels staan ook met een kraampje op deze markt en hebben diverse aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast vindt u op deze markt een heel scala aan kramen  met zelfgemaakte producten, zoals kaarten, groendecoraties en sieraden. Door het leuke aanbod wordt de jaarmarkt ook vaak Kunst/Hobbymarkt genoemd. Bent u zelf niet zo creatief? Geen probleem. U wordt deze dag op ideeën gebracht en u kunt vele leuke accessoires aanschaffen, waarmee u de tuin of uw huis net dat beetje extra kunt geven. Het is dus een heel andere soort markt als de Zomeravondbraderieën.

Voor kinderen is deze markt altijd een hoogtepunt. Er is voor hen namelijk een speciaal deel gereserveerd waar ze op een kleedje spulletjes mogen verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen. Dit vindt plaats op het Raadhuisplein en in het eerste gedeelte van de Stationsstraat rond de Immanuelkerk. Tevens staat er op het Raadhuisplein een springkussen voor de kinderen, natuurlijk zijn de fonteinen ook aan, zodat kinderen zich ook naar hartenlust kunnen vermaken. Kinderen die hun spulletjes willen verkopen, kunnen zich melden bij de VVV.
 
Extra leuk dit jaar is het mini shantyfestival wat op het Pauwenplein zal plaatsvinden vanaf 12.30 uur ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van Ermeluiden, het Shantykoor van Ermelo.

4 Shantykoren, namelijk Vrouwen van schipper Kee, Zeemanskoor Nijkerks Welvaren, Marinierskoor Qua Patet Orbis en natuurlijk Ermeluiden zelf zullen deze zaterdag een optreden verzorgen. De combinatie van muziek, kramen en terrassen betekent dat het centrum van Ermelo weer erg gezellig gaat worden.
 
Op ’t Weitje wordt deze dag de vierde editie van Eat’n Beat gehouden. Overdag staat het festival in het teken van loungemuziek, lekker eten en drinken, genieten en relaxen. In de avond kunt u lekker door genieten, maar dan gaan ook de voetjes van de vloer. Verschillende Dj’s maken er een echt Ermelo’s feestje van!
 
Het belooft tijdens het laatste weekend van de zomervakantie in deze regio dus weer een hele leuke dag te worden met leuke evenementen en een goede sfeer. Voor meer informatie of om een plekje te reserveren op de Kinderkleedjesmarkt kunt u contact opnemen met VVV Ermelo op telefoonnummer 0341-552200 of neemt u een kijkje op www.ermelobuitenleven.nl

Jaarmarkt Ermelo

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info