Investeren in de toekomst? Dat doe je Suz&Zo!

Mensen die mij (Suzanne van Harten) een beetje kennen weten dat ik het belangrijk vind om er verzorgd uit te zien. 

Ik hul me graag in eigentijdse kleding en ga regelmatig naar de kapper en schoonheidsspecialiste voor een frisse moderne look.

Ook in mijn werk vind ik een representatief uiterlijk belangrijk. Op en top vrouwelijk met een zakelijke twist. Zo zou je mijn stijl kunnen omschrijven. Al zou je dat op zaterdagen niet zeggen….  Ik sta namelijk regelmatig langs de lijn om mijn voetballende zoons aan te moedigen. Al waait of regent het nog zo hard, ik ga meestal toch kijken. En dat is niet alleen omdat ik mijn zoons niet teleur wil stellen. Ik ben namelijk een echte voetbalfan. 
 
Waarom vertel ik dit? Dat heeft dan toch weer met dat representatieve uiterlijk te maken. Alleen dit keer niet dat van mij, maar van de voetballers van B2 van VVOG. Mijn zoon Luuk is keeper bij deze enthousiastelingen en dat was voor mij de aanleiding om sponsor te worden. Met nog meer plezier als voorheen sta ik nu langs de lijn om de jongens te zien voetballen. Ik moedig ze vol vuur aan en ben trots als ik tijdens trainingen het logo van mijn bedrijf op hun rug zie staan.

SUZ&ZO sponsoring B2 VVOG Harderwijk
 
Ik werk nu een aantal jaren als zelfstandig vastgoedmarketeer en verkoopmanager binnen mijn bedrijf Suz&Zo. En het gaat goed! Zo goed, dat ik het me kan veroorloven om iets aan sponsoring te gaan doen. De keuze om sponsor van de B2 te worden was snel gemaakt.
 
De snelle jongens van de B2 passen goed bij de belofte die SUZ&ZO doet. De verkoopversneller van SUZ&ZO zorgt er namelijk voor dat de verkoop van woningen binnen een nieuwbouwproject sneller gaat. Daarnaast vind ik de samenwerking binnen het team belangrijk. De sportieve sfeer binnen de B2 en VVOG zie ik als een metafoor voor de manier waarop ik graag samenwerk met mijn opdrachtgevers.  Met betrokkenheid, enthousiasme en altijd Fair Play.
 
Ik ben ervan overtuigd dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het uitdragen van deze kernwaarden. Een investering in de jeugd is tenslotte een investering in de toekomst. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. 

Zet ‘em op jongens! Met een sponsor uit het Vastgoed komt het vast goed!
 

Suzanne
www.suzenzo.nu





 

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info