Inruilacties bij de Zorgschuur in Elspeet

Heeft u een nieuwe rollator nodig? Of zijn de accu's van uw scootmobiel aan vervanging toe? Dan bent u bij de Zorgschuur in Elspeet aan het goede adres. De Zorgschuur geeft u gepast advies voor de aanschaf van een nieuwe rollator of scootmobiel. Daarnaast biedt de Zorgschuur reparatie en onderhoudsservice aan.
 

Is uw rollator of scootmobiel nu echt aan vervanging toe?

In dat geval moet u bij de Zorgschuur zijn. Deze hele maand heeft de Zorgschuur inruilacties. Ontvang vijftig euro korting op een nieuwe Gemino rollator als u de oude rollator inruilt. Of ontvang korting als u de oude scootmobiel inruilt voor een nieuwe scootmobiel.

Heeft u geen rollator of scootmobiel om in te ruilen?
Geen probleem, ook zonder profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast is het mogelijk om ook uw (elektrische) fiets, auto, brommer en dergelijke in te ruilen.

De ingeruilde rollators die in Nederland niet meer hergebruikt kunnen worden, gaan ieder jaar weer naar de stichting Ruimte voor Chaltsch, waar ze naar Wit-Rusland worden gebracht om daar de eerste levensbehoefte van bewoners in de stad Zhlobin te verbeteren.

Maar de Zorgschuur biedt meer aan dan alleen rollators en scootmobielen
U kunt hier ook terecht voor een sta-opstoel, verzorgingsbed en badkamer benodigdheden. Nieuw en tweedehands. Het kan zijn dat u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft zonder een hulpmiddel aan te willen schaffen, daarom biedt de Zorgschuur ook verhuur van hulpmiddelen aan.

Kijk voor meer informatie op de site van de Zorgschuur.

De Zorgschuur houdt rekening met de huidige coronamaatregelen. U kunt een afspraak maken buiten de openingstijden.

Profiteer nu van inruilacties bij de Zorgschuur