Inloopochtend op Vrije School Valentijn aanstaande vrijdag

Op vrijdag 7 februari opent Vrije School Valentijn aan het Vliepad 1 in Harderwijk weer haar deuren voor geïnteresseerde ouders. Ouders, met of zonder kinderen, kunnen van 8.30 uur-11.00 uur vrij door de school lopen.

Ook de deuren van de klassen staan open zodat ze zelf kunnen ervaren hoe er wordt les gegeven. Er zijn ook mensen aanwezig die een rondleiding door de school kunnen geven en persoonlijke vragen kunnen beantwoorden.

Vrije School Valentijn biedt onderwijs dat het hele kind aanspreekt:
hoofd (denken), hart (voelen) èn handen (willen, doen). Hierbij is plezier in het leren en verbinding met de wereld belangrijk. De leerkrachten voeden hun leerlingen zo op, dat ze begripvol, zelfbewust, met vertrouwen en in verbinding met hun omgeving in het leven komen te staan.
 
Er worden ook vele (jaar)feesten gevierd, zoals binnenkort het jaarlijkse Winterfeest voor de kleuters (groep 1/2). Daarbij staat de beleving van de winter en het vroege voorjaar centraal. Kortom, Vrije School Valentijn is een school waar je kunt verbinden met de wereld om uiteindelijk te worden wie je bent.
 
Meer informatie: tel: 0341-419364 of info@vrijeschoolvalentijn.nl Kom naar de inloopochtend en ervaar wat vrijeschoolonderwijs inhoudt!