Indische Harderwijkers organiseert Kumpulan in Harderwijk

Stichting Indische Harderwijkers heeft na het grote succes van haar Pasar Malam opnieuw een culinair aanbod voor de burger.
Op zaterdag 19 november organiseert de stichting een Kumpulan in de Kiekmure.

Tijdens de Kumpulan kan men wederom kennis maken met het lekkere Indisch eten.

 
Zang en dans
Tijdens het gezellig samen zijn kan men genieten van een optreden met passievolle, Indische dansen. Er is een optreden van @ONCE, een muzikale formatie met zanger Buddy van Someren, ook wel bekend onder de naam Buddy Mitchell.
Deze nieuwe formatie staat voor goede muziek en een allround repertoire voor jong en oud

Verder komt de vertrouwde topartiest Aïs Lawa-lata naar Harderwijk.

Hij treedt al 25 jaar op het grote Tong-Tong podium in Den Haag op en werd voor zijn indrukwekkende muzikale carrière in 2009 koninklijk onderscheiden. Aïs brengt een liedprogramma met popsongs en Molukse traditionals.
 

Toneel: zo zie je me liever, mevrouw Tjendol

“Zo zie je me liever” is de zin die een Indonesische prins sprak tegen zijn geliefde toen hij voor haar door water en vuur was gegaan om van een vuile, in een schone prins  te veranderen.

Tjendol is een Indonesisch kokos-achtig drankje waar Loes dol op is zodat Ria haar gekscherend mevrouw Tjendol noemde.
Loes is drama-docente en speelt in Indische toneelstukken. Haar passie is beweging, dans en drummen. Ria is beeldend kunstenaar en maakt performances met bijzondere kostuums en haar passie is zingen en fotografie. Samen brengen zij Indonesische sprookjes in beweging. Ria vertelt en Loes geeft de personages vorm d.m.v. beweging, mimiek en mooie stoffen.
 

De entree bedraagt 6 euro en iedereen is van harte welkom.

Meer informatie op: www.IndischeHarderwijkers.nl