Index Software: onze visie

Waar word je nu echt blij van? Als je het ons vraagt, is het techniek en dan voornamelijk software. Software kan werk voor veel mensen makkelijker en efficiënter maken. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat iedere partij blijer is, de medewerker, opdrachtgever en wij als opdrachtnemer. 

Software neemt werk uit handen, waardoor er tijd over blijft voor andere zaken. ‘software waar je blij van wordt’ is dan ook de visie die wij nastreven. Om een duidelijke focus te hebben, hebben wij ‘blij’ een krachtige betekenis gegeven. Benieuwd waar wij naar streven? Lees dan vooral onze definitie van ‘blij’.

BETER

Vergrotende trap van goed
De software die wij maken, zorgt ervoor dat u meer plezier heeft in het werk door het elimineren van geestdodende processen en het geven van positieve feedback bij interactie met de software. Daarnaast worden trage processen versnelt en fouten voorkomen door het automatiseren van menselijke processen. Er zijn minder capaciteit beperkingen en er vindt tijdsreductie plaats bij medewerkers. Ook geeft het de mogelijkheid om te besparen, innoveren en groeien. Kortom, de organisatie en haar medewerkers worden er beter van.  

LOVEND

Blijk geven van bewondering
Met de software die wij maken streven wij naar een optimale gebruikerservaring. Ook willen we de kwaliteit goed waarborgen door het maken van duidelijke afspraken, het inzetten van de juiste kennis en kunde en het werken volgens duidelijke werkprocessen.

INTUITIEF

Direct inzicht zonder nadenken
Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze software is het hebben van een heldere user interface. Dit is de basis voor effectieve software. Daarnaast zorgt ook een duidelijke navigatie voor gemakkelijk en daarmee plezierig werken. Goed voor de werknemer, goed voor het proces en dus goed voor de klant.

JUIST

Zoals het moet, waar
We gaan accuraat te werk. Dit betekent dat wij alle wensen en eisen nauwkeurig verwerken. Door de agile werkwijze waar de klant bij betrokken is, overtreft de software alle verwachtingen. Daarnaast is onze software veilig, up-to-date conform de laatste veiligheidsstandaard en deze wordt proactief geüpdatet wanneer mogelijk. De software draait op onze servers, waardoor het altijd bereikbaar is. De software is snel, ongeacht device of locatie.

Index Software

Adresgegevens

Deventerweg 2a
3843 GD Harderwijk

Telefoon

T. 085-3034341

Meer info