Index Software bestaat 5 jaar!

21 november 2019 bestaan we alweer 5 jaar. In 5 jaar tijd zijn we uitgegroeid van een online marketing bedrijf tot een volwaardig softwarebedrijf. 

Index Software lancering

In eerste instantie deden we voornamelijk online marketing projecten en daarnaast ontwikkelden en vermarkten we eigen softwareproducten. Inmiddels bieden we onze softwareproducten en diensten op een succesvolle manier aan de markt.

We willen onze klanten, relaties en collega’s bedanken voor de fijne samenwerkingen en het goede vertrouwen de afgelopen jaren.
 
Het doel van Index Software is om door middel van software en apps mensen en bedrijven te helpen makkelijker en effectiever te gaan werken.
 
Merk jij bijvoorbeeld dat er binnen jouw bedrijf efficiënter gewerkt kan worden? Er vaak onnodige fouten worden gemaakt of bepaalde kosten snel hoog oplopen? Wellicht kan Index Software je dan helpen om door middel van automatisering dit soort processen te optimaliseren.
 
Er wordt hoogwaardige software ontwikkelt met als doel om de werkgever, werknemer en klant van een bedrijf blij te maken. Wil jij dit ook? Wij helpen je hier graag mee door het ontwikkelen van software of een app. Neem contact op voor een vrijblijvende bedrijfsanalyse en adviesrapport.
 
Index Software
E-mail: info@index.nl
Tel-nummer: +31 (0) 85 303 43 41

Index Software

Adresgegevens

Deventerweg 2a
3843 GD Harderwijk

Telefoon

T. 085-3034341

Meer info