In 2020 weer een nieuwjaarsduik in Harderwijk

Goed nieuws voor alle frisse types die dit jaar met een teleurstelling begonnen toen de Harderwijker nieuwjaarsduik werd afgelast: in 2020 is de nieuwjaarsduik terug van weggeweest.

 

De Stichting Harderwijker Nieuwjaarsduik meldt dat kort na de afgelasting een groep enthousiastelingen zich heeft gemeld om het bestuur van de stichting te versterken en de organisatie van het evenement op zich te nemen.

“De eerste vergadering met het nieuwe bestuur heeft inmiddels plaatsgevonden en het enthousiasme en de ambitie zijn groot. De nieuwjaarsduik van 2020 zal ervoor zorgen dat de verloren nieuwjaarsduik van 2019 snel wordt vergeten”, aldus voorzitter Bjorn Bekkema.

De eerstvolgende nieuwjaarsduik zal plaatsvinden op het Strandeiland op zaterdag 4 januari 2020. Op het evenement, dat inmiddels 14 keer in Harderwijk is gehouden, komen jaarlijks 200 tot 300 zwemmers af, die onder toeziend oog van enkele honderden belangstellenden het koude water trotseren.

Nadere informatie over het winterevenement zal in het laatste kwartaal van 2019 bekend worden gemaakt via de website van de stichting en (social) media.

Nieuwjaarsduik Harderwijk