Ilona Scheepmaker versterkt team Harderwijkse Zaken

Het moderne online nieuws- en bedrijvenportaal Harderwijkse Zaken is sinds eind mei 2015 van start gegaan en gaat nu uitbreiden met onder andere het weekjournaal dat te zien is op HK13TV en op ons YouTube kanaal.

Ilona Scheepmaker

Ilona Scheepmaker en Gerdien Beelen Harderwijkse Zaken
Ilona heeft veel ervaring als media adviseur. Zij heeft o.a. gewerkt bij een uitgeverij, als media adviseur bij Wegener, reclamebureau en drukkerij.

Hierdoor heeft zij zich gespecialiseerd in alle onderdelen die met media te maken hebben. Daarnaast heeft zij in al die jaren een groot lokaal netwerk opgebouwd en voor ons dus een enorme aanwinst in ons team.
Ilona gaat de acquisitie doen waarbij zij klanten adviseert en meedenkt over de mogelijkheden die Harderwijkse Zaken te bieden heeft.

Harderwijkse Zaken: online media en marketing

Actuele berichtgeving, van zakelijk- tot verenigingsnieuws, brengt u lokaal én regionaal snel en overzichtelijk op de hoogte. Bovendien zorgt het platform met duizenden bezoekers per dag voor een groot online bereik. Interessant voor het plaatsen van uw nieuwsberichten, evenementen, winkelaanbod of leuke acties.

Harderwijkse Zaken verspreidt ook het nieuws op social media en op diverse tv schermen in Harderwijk zoals op HK13TV, tv scherm Sportcomplex de Sypel, tv scherm bij voetbalvereniging Zwart Wit’63 en Multifunctioneel centrum de Roef in de Stadsweiden.

Het weekjournaal van Harderwijkse Zaken

Vanaf dinsdag 27 januari wordt het weekjournaal van Harderwijkse Zaken uitgezonden op onze website, YouTube kanaal van Harderwijkse Zaken en HK13TV. In dit weekjournaal komt het nieuws en de evenementen van Harderwijk en Hierden aan bod. Bedrijven hebben ook de mogelijkheid om hierin commercials uit te zenden. 

Heeft u een bericht voor het journaal of heeft u interesse in een commercial, neem dan contact met ons op:

Ilona Scheepmaker of Gerdien Beelen
 
[email protected] – 06-57731675
[email protected] - 06-53190013