IJssalon Stientje krijgt nieuwe uitbater

Mensen die al een paar keer tevergeefs naar Stientje zijn gelopen voor een ijsje tijdens de eerste mooie dagen van 2019, kunnen opgelucht ademhalen. Over een ruime week opent de ijssalon annex lunchroom haar deuren. 

IJssalon Stientje Niels en Kim

Met nieuwe uitbaters Niels en Kim Stijkel krijgt het mooie plekje aan de ‘strip’ van Hierden weer nieuw elan. “De hoofdmoot van Stientje blijft dat heerlijke ijs, maar wij willen ook de plek zijn voor een lekker wijntje of biertje met bittergarnituur op het terras. We willen er iets gezelligs van maken”, aldus Niels.

Zo’n drie weken geleden werd hij gebeld door de eigenaar. Die zocht een nieuwe uitbater. “Er hebben de afgelopen jaren verschillende bedrijfsleiders in gezeten, maar hij zocht eigenlijk iemand die het pand en de inboedel van hem wilde huren.” Niels keek even de kat uit de boom. “Maar na het eerste bezoek, toen ik ook even de inboedel en keuken had bekeken, zag ik het echt wel zitten.” Perfect is de timing niet. “April en mei zijn drukke maanden voor de Rumels en in juni is Kim uitgerekend van ons derde kindje”, zegt Niels met een lach.

Ook al had het best een jaartje later gekund, het stel ziet de uitdaging wel zitten. “We wonen natuurlijk om de hoek, dus ik kan er letterlijk eventjes naar toe als er problemen zijn en ook zo weer thuis zijn.” Verder heeft hij al gesprekken gevoerd met personeel en heeft hij het volste vertrouwen in hun kunnen. “Ik heb de afgelopen twee weken het personeel voor Stientje al aangenomen.

We hopen in de week voor Pasen open te gaan en dan is het hopen op heerlijk lenteweer en veel fietsers”, besluit Niels met een lach.

Sportcafé de Rumels

Adresgegevens

Kleine Mheenweg 8
3849 BM Hierden

Telefoon

T. 06 41048434

Meer info