Iedereen kan meedoen bij TV Frankrijk in Harderwijk!

Woensdag 1 juni was Wethouder Sport Marcel Companjen een speciale gast tijdens de G-tennisles bij tennisvereniging Frankrijk. Elke week trainen de G-tennissers alle onderdelen van het tennisspel tijdens de les, ieder op zijn of haar eigen niveau. 

Begeleid door een professionele trainer en pedagoge en ondersteund door een groep enthousiaste vrijwilligers, straalt het plezier er af bij de deelnemers

Marcel Companjen: "Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd om een keer aanwezig te zijn bij - en mee te doen (!) met - de G-tennissers. Die uitnodiging heb ik met beide handen aangenomen. Zoals de foto laat zien, hebben we enorm veel lol gehad!" En naast het trainen hoort een ontspannen drankje en even 'naborrelen' in het clubhuis er natuurlijk ook bij. 
 
De G-tennissers worden net als alle andere leden lid van de vereniging en doen enthousiast mee met zowel reguliere verenigingsactiviteiten als een aantal toernooien speciaal georganiseerd voor deze groep. Companjen: "Prachtig om te zien dat je ook met een beperking heel actief kunt zijn. Dank aan tennisvereniging Frankrijk die hiermee een heel mooi voorbeeld geeft." 

G tennis tennisvereniging Frankrijk