Hypotheekadvies op afstand bij De Hypotheker Harderwijk

Vanwege het Corona virus werken steeds meer mensen thuis en wordt geadviseerd om contacten te vermijden. Zeker voor mensen met klachten en kwetsbare groepen.

Bij De Hypotheker zijn we er op voorbereid om ook mensen die niet bij ons op kantoor kunnen of willen komen persoonlijk hypotheekadvies te geven.

Wij nemen de zorg voor onze klanten en onze medewerkers serieus. Dat betekent dat er scherp gelet wordt op hygiene bij ons op kantoor en dat medewerkers met (lichte) klachten vanuit huis werken. Hebt u zelf geen klachten? Dan bent u nog steeds van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek op ons kantoor.

Hebt u wel klachten, of vindt u het risico om bij ons op kantoor te komen te groot? Dan kunnen wij u nog steeds helpen bij het financieren van uw nieuwe woning, of het aanpassen van uw lopende hypotheek. Want met de huidige lage rentes liggen er nog steeds voor heel veel mensen kansen om de maandlast te verlagen en weer voor lange tijd vast te zetten.

Wij geven persoonlijk hypotheekadvies via telefoon, Skype of Facetime. Hypotheekadvies is maatwerk. Een advies moet aansluiten bij uw wensen en doelstellingen, uw financiële situatie en uw levensfase. Een persoonlijk gesprek is dus onmisbaar. Maar daarvoor hoeven we niet bij elkaar aan tafel te zitten. We kunnen het inventarisatiegesprek via telefoon, Skype, of Facetime voeren. Wat u het prettigste vindt. Op voorhand kunt u digitaal documenten naar ons sturen, waarmee wij het gesprek kunnen voorbereiden. Na het inventarisatiegespek werken wij dan de verschillende opties voor u uit, en sturen u berekeningen. Ook die berekeningen kunnen we per telefoon of digitale media bespreken. De gehele afhandeling van het aanpassen of afsluiten van een hypotheek gaat verder digitaal. Dat is nu ook al zo, dus daarin verandert niets. 

Wilt u uw hypotheek aanpassen of weten wat uw mogelijkheden zijn? Bel dan met een van onze vestigingen om een afspraak te plannen op de manier die op dit moment het beste past bij de adviezen van de overheid, maar vooral ook bij uw wensen. We helpen u graag!

Meer weten? Of een afspraak maken? Klik op een van de buttons hieronder.

Vestiging Harderwijk
Vestiging Dronten
Vestiging Zeewolde

 

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info