Hypotheek afsluiten? We zijn er weer!

U kunt bij Van den Berg verzekeringen weer terecht voor uw hypotheek. Ons kantoor wil u bijstaan op de oude en vertrouwde manier, zoals u ons kent! Met een professionele, solide en transparante houding helpen wij u graag aan een passende hypotheek.

Huidige klanten vragen ons regelmatig te helpen bij het afsluiten van hun hypotheek. Zij kennen onze werkwijze, nemen al diverse diensten bij ons af en vertrouwen ons.

Waar we voorheen moesten doorverwijzen naar andere hypotheek verstrekkers, willen we u vanaf heden bieden waar u recht op heeft. Een goed, eerlijk en scherp advies, ook bij het oversluiten van uw huidige hypotheek.
 
Dat betekent tevens dat we na het afsluiten van uw hypotheek betrokken blijven. We beantwoorden uw vragen binnen twee werkdagen, informeren u over veranderingen binnen de markt en voorzien u blijvend van een advies. Naast het aanbieden van een passende hypotheek zijn we ook instaat u te adviseren over bijpassende verzekeringen. Dat doen we immers al jaren succesvol.
Onze persoonlijke werkwijze en complete dienstverlening gaat u bevallen! 

Genoeg redenen voor een feest(maal)… Bent u de eerste die bij ons een hypotheek afsluit dan trakteren wij u op een diner(bon)!

Dus bent u voornemens een nieuwe woning aan te kopen, uw huidige hypotheek over te sluiten of wil u graag weten wat u in uw huidige situatie kan lenen? We zijn er weer en hopen u ook snel weer te zien!
 

Van den Berg Verzekeringen Hierden

Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 135c
3849 AC Hierden

Telefoon

T. 0341-451360

Meer info