Hydro Extrusion Harderwijk verwelkomt familie en viert haar toekomst

Zaterdag 29 september jl. heeft wethouder Christianne van der Wal de aangepaste extrusiepers officieel geopend. Hydro heeft geïnvesteerd in verbreding van de persmond bij Hydro Extrusion Harderwijk. Daarmee specialiseert zij zich op brede, lichte en toch dunwandige profielen. 

Zaterdag was het hele bedrijf voor alle familieleden opengesteld, zodat de medewerkers aan hun thuisfront konden laten zien waar zij werken en wat zij doen.

Op het terrein waren tevens activiteiten voor de (klein)kinderen georganiseerd, leveranciers presenteerden zich, er was een puzzeltocht door de productie en natuurlijk stond veiligheid voorop. De bezoekers konden bijvoorbeeld oefenen met reanimeren. De zon scheen, vele tevreden gezichten en beleving al om.

Er was nog meer te vieren. In oktober 2017 is Sapa samengegaan met Hydro en deze week is het nieuwe logo onthult en zijn de waarden gepresenteerd.

Hydro neemt een nieuwe stap in zijn 112 jarige bestaan als wereldwijde leverancier van innovatieve en duurzame aluminium oplossingen. Hydro’s nieuwe logo heeft de kernmerkende zeilen die staan voor de Noorse achtergrond en bedrijfscontinuïteit. De overgang van Sapa naar Hydro’s nieuwe divisie Extruded Solutions staat voor een grote stap voorwaarts. De nieuwe waarden verbinden onze 35.000 medewerkers wereldwijd, zegt Raymond Tuerlings, HR Director Hydro Extrusion Benelux. 

Hydro Extrusion Harderwijk verwelkomt familie en viert haar toekomst