​Hoveniersbedrijf Bart Ahrens Harderwijk - Al ruim 30 jaar uw specialist in het aanleggen en onderhouden van tuinen

Bent u op zoek naar een hovenier voor het ontwerpen van tuinen, (sier)bestrating, tuinaanleg of tuinonderhoud? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Bart Ahrens aan het goede adres.

Met ruim dertig jaar aan ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen kunt u er van op aan dat u met ons absolute kennis en kunde in huis (en tuin) haalt.

Tuin ontwerp
Een goede tuin valt of staat bij het ontwerp. Ons hoveniersbedrijf weet dit als geen ander. Graag gaan wij met u rond de tafel om geheel naar uw voorkeuren en wensen een passend ontwerp te maken. 

Tuinaanleg
Bij het aanleggen van een tuin gaat u niet over één nacht ijs. Logisch. Uw nieuwe droomtuin moet tenslotte geen nachtmerrie worden. Laat u daarom bijstaan door een specialist om uw dromen te verwezenlijken. 

(Sier)Bestrating
Een belangrijk onderdeel van uw tuin is de (sier)bestrating. Het goed aanleggen hiervan is echter een kunst op zich. Het aanzien van uw tuin valt of staat bij een goed gelegde (sier)bestrating. Bestrating kan met talloze soorten tegels, in vele soorten verbanden gelegd worden. Eigenlijk is er voor ieder wat wils. 

Tuinonderhoud
Een mooie tuin aanleggen is één. Maar hoe houdt u de tuin waar u zo trots op bent daarna mooi? Wij maken graag samen met u een persoonlijk onderhoudsplan. Uiteraard kunt u hierin de frequentie van het onderhoud zelf bepalen. Maandelijks, per kwartaal, of incidenteel? Alles is in overleg mogelijk.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Ga naar www.bartahrens.nl en vul het contactformulier in. Wij denken graag met u mee.

Hoveniersbedrijf Bart Ahrens

Adresgegevens

Tubadreef 25
3845 CZ Harderwijk

Telefoon

T. 06-22470463

Meer info