Horeca weer vastgelegd voor 10e jaar Harderwijk op IJs

Door het lekkere weer van afgelopen dagen en de mooie voorspellingen voor de komende dagen, denk je wellicht nog niet meteen aan Harderwijk op IJs 2016. Toch is er alle reden toe, want over minder dan 200 dagen is het eindelijk weer zover.

Jubileum editie Harderwijk op IJs in volle gang

Dit jaar bestaat het unieke winterse event namelijk 10 jaar en dat mag groots gevierd worden! Reden te meer dat de voorbereidingen al in volle gang zijn en de trouwe partners volop bezig zijn met dit jubileum.
 
Om het jubileum goed te vieren, ligt de kunstijsbaan niet vijf, maar dit 10e jaar dus zes weken midden in het centrum van de stad. Dat kan natuurlijk alleen maar door hulp van vele sponsoren en daarom is stichting Harderwijk op IJs oprecht blij met de eerste spontane sponsoraanmeldingen. “Nu zijn we er nog lang niet”, vertelt Marcel Schipper. “We zoeken altijd nog sponsoren voor de pinguïns, een hoofdsponsor en natuurlijk kunnen er nog veel meer ijsprinsen, ijskoningen en schaatsvrienden bij om dit jaar extra feestelijk mee te maken.”
 
Na drie mooie en vruchtbare jaren is de samenwerking met John Kok (’t Rookerijtje) en Maarten Nieuwenhuis (Maartenz Catering) met nog eens drie jaar voortgezet als het gaat om de invulling van de horeca in het Winterpaviljoen. Zij zorgen de komende jaren weer voor de winterse hapjes en drankjes en staan voor u klaar tijdens feestjes, partijen en bedrijfsborrels. En omdat de ijsbaan dit jaar tot en met zaterdag 7 januari open is, wellicht ook bij menig nieuwjaarsborrel. Je kunt het feestje, de partij of nieuwjaarsreceptie nu al bespreken voor jouw ideale datum. Of wil je onder begeleiding van Monique Mennen - Motivatie exclusief de ijsbaan voor jezelf? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
 
Uiteraard staan er ook weer tal van vertrouwde maar ook nieuwe activiteiten op het programma. Zo geniet je straks weer van Nostalgisch schaatsen en de vrijdag Disco on Ice 12+ maar ook de Kids 8+ Disco zal volop ingezet worden na de geslaagde pilot van afgelopen jaar. Het ijs zelf zal verlicht worden en de entourage binnen en buiten krijgt een facelift. Het ijssjoelen en ijsstok schieten met de bedrijven behoren zeker weer tot de mogelijkheden en koning winter belooft dit jaar echt minder regen.

Kortom, een winterperiode om alvast naar uit te kijken!
Voor meer informatie kunt u terecht bij Marcel Schipper 06 - 5315 98 15.