Horeca Sypel zaalvoetbal toernooi geslaagd

De derde editie van het sportcafé de Sypel horecatoernooi was zeer geslaagd. Met 16 deelnemende  horeca bedrijven uit de regio was de gezelligheidsfactor  hoog te noemen, maar werd er ook behoorlijk goed  en fanatiek gevoetbald. 

Er zijn horeateams die meedoen voor de gezelligheid en teams die gaan voor de grote beker. En natuurlijk de onderlinge strijd omdat iedereen elkaar goed kent in het horecawereldje en je met een overwinning een jaar lang vooruit kan bij je concu-collega’s.

Daarom had toernooi organisator, Thony Schwab, gekozen voor een schema met een verliezersronde, zodat elk team 6 wedstijden zou spelen. Dus ook voor de gezelligheidsteams voldoende voetbal minuten. Soms meer minuten dan ze lief was. Bij de verliezersronde werd Mama’s vollen pot de winnaar en negende in de einduitslag. De boterlap werd uiteindelijk de rode lantaarndrager met een zestiende plek.
Pizza di Mama wint voor de 2e keer.

Het was uiteindelijk de formatie van Pizza die Mama eigenaar, Danny Krijger, die de grote beker voor de twee keer won in drie jaar. In een spannende en hoogstaande finale werd de Nicky's Inn formatie met 4-2 verslagen. Het team van Pizza di Mama met enkele hoofdklasse zaalvoetbalspelers en een gemiddelde leeftijd van onder de 25 jaar was te fit en te sterk voor het roemruchte café Nicky’s Inn met o.a. ferry Schwab, Erwin Beerman en Marcel Lagerwey had een gemiddelde leeftijd van ruim 40 jaar. Toch gaven ze goed partij en bleef het tot het einde spannend.

De derde plaats was voor de winnaar van vorig jaar, Grandcafe 2 Brothers uit Putten. Bij de volgende editie wil de organisatie uitbreiden naar 20 deelnemende teams. Dat is  het maximum wat organisatorisch  haalbaar is. De trouwe deelnemende horecateams krijgen voorrang bij de inschrijving. 

Team Pizza di Mama