Horeca medewerker (m/v) 20 uur

MFC de Roef is op zoek naar een horecamedewerker (M/V) voor 20 uur per week. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Als horecamedewerker bij De Roef maak je deel uit van een enthousiast team bestaande uit vier medewerkers.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het klaarzetten van verhuurde ruimtes, het bereiden en uitserveren van lunches en schoonmaakwerkzaamheden. Ook zul je bardiensten draaien. Ben jij die collega die onze medewerkers op een actieve manier kan ondersteunen en dienstverlenend is naar onze gasten?

Wij verwachten van jou dat je flexibel, representatief en klantvriendelijk bent. Je bent in staat om onze gasten op een prettige manier te woord te staan. Je denkt actief mee naar oplossingen en kunt aanvoelen wat de servicebehoefte van onze gasten is. Horeca-ervaring is een pre.
De werktijden zijn in overleg, veelal doordeweeks en in de avonduren. Incidenteel is De Roef op zaterdag open, wij verwachten dat jij ook dan inzetbaar bent. Op zondag is de Roef gesloten.

Heb je interesse? Stuur dan een mail met korte motivatie en cv naar: info@zalencentrum-deroef.nl, t.a.v. de heer E. Vervoorn

MFC de Roef

Adresgegevens

Zuiderzeepad 1
3844 JV Harderwijk

Telefoon

T. 0341-433966

Meer info