Hollandse Glorie met Wolter Kroes tijdens Harderwijk Live op zaterdag 20 augustus

Komende zaterdag staat alweer de laatste Harderwijk Live van dit jaar op het programma. Met als thema Hollands Glorie belooft ook dit weer een top-avond te worden. Palingsound of Nederpop, het komt allemaal voorbij. 

Wat een geweldige sfeer afgelopen zaterdag tijdens Harderwijk Live.

Zangeres April wist al snel de stemming erin te brengen. Toen om 23.30 de laatste klanken uit de speakers klonken, stond het Marktplein nog bomvol en stond voor het podium jong en oud nog enthousiast te dansen! De vijfde Harderwijk Live was weer een succes.

Laatste Harderwijk Live met Hollands tintje

Komende zaterdag staat alweer de laatste Harderwijk Live van dit jaar op het programma. Met als thema Hollands Glorie belooft ook dit weer een top-avond te worden. Palingsound of Nederpop, het komt allemaal voorbij. Vanaf 16.00 uur is er al een gezellige sfeer op de markt. Lekkere achtergrondmuziek tijdens de borrel of een hapje eten op een van de vele gezellige terrassen op de Markt. Vanaf 18.00 uur neemt een DJ plaats op het podium. Om 21.00 uur treden de Hollandse Helden aan, met om 23.00 een optreden van Wolter Kroes. Met zijn bekende hits zoals “Ik heb de hele nacht liggen dromen”, afgewisseld met nieuwe nummers, zet hij ongetwijfeld de Markt weer op z’n kop. 

Harderwijk Live: Live muziek op de gezellige historische Markt van Harderwijk.

Op de drie laatste zaterdagen van juli en de eerste drie zaterdag van augustus zijn er live optredens van verschillende artiesten. De organisatie van Harderwijk Live is al jaren in handen van de H.O.M, de Horeca Ondernemers Markt.  Met de gezellige terrassen, de leuke restaurants en de mooie historische omgeving is de Markt de place-to-be voor een kopje koffie, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een lekker hapje eten. 

Wolter Kroes tijdens Harderwijk Live 20 augustus 2016 in Harderwijk