HK13TV zendt intocht Sinterklaas Harderwijk live uit

Op 17 november komt Sinterklaas weer naar Harderwijk en lokale tv-zender HK13TV zendt de intocht live uit. 

Presentatoren Billy Goosen en Tabitha Poolen nemen kijkers mee in alle gebeurtenissen rondom de intocht. Vanaf 11 uur is het te zien op CAI-kanaal 13 of op www.hk13.tv.

Sinterklaas komt dit jaar voor het eerst aan op de nieuwe Boulevard en daar staat een HK13TV-team met een heleboel camera’s om hem en zijn pieten op de wachten. Ze registreren live hoe de burgemeester Sinterklaas en de pieten welkom heet, hoe ze de toegestroomde kinderen begroeten en natuurlijk komt ook pietenband Toeter nog maar één in beeld met hun gezellige sinterklaasliedjes.

Natuurlijk volgen de camera's ook Facebook Bart die elk jaar samen met het publiek op de kade Sinterklaas opwacht. Na de aankomst op de Boulevard, vertrekt Sinterklaas naar de Markt voor het tweede deel van het programma. Het deel op de Markt zendt HK13TV ook live uit.
Live uitzending terugkijken na 17 novemberWie niet zelf bij de intocht kan zijn, kan toch meegenieten van de festiviteiten. Daarnaast is veel beter te zien wat er allemaal gebeurt op tv. Omdat de camera's overal aanwezig zijn, mist de kijker niets van het feest.

Naderhand is de uitzending ook nog terug te zien op tv. Wie in beeld is geweest, vindt op www.hk13.tv bij de programmering de precieze uitzendmomenten. Of houd de HK13TV-Facebook en -Twitter in de gaten.
HK13TV zendt intocht Sinterklaas live uit - met Billy Goosen en Tabitha Poolen

Over HK13TV
Een lokale publieke televisiezender voor en door Harderwijkers en Hierdenaren. Een plek waar we terecht kunnen voor alles over onze stad. Zonder winstoogmerk en met hulp van vrijwilligers. Dat is waar HK13TV voor staat. Daarom zendt de zender een breed scala aan beeldmateriaal uit. Van evenementenverslagen tot de raadsvergaderingen, van historisch beeldmateriaal tot lokaal nieuws. Iedere inwoner kan filmpjes insturen. HK13TV is te zien op www.hk13.tv of CAI-kanaal 13.