​Hierdense Gerrit-beweging verkoopt sportkleding voor het goede doel

De Gerrit-beweging is bezig met het ontwikkelen van een webshop waar de Hierdense vlag en andere Hierdense artikelen verkrijgbaar zullen zijn! De winst van de verkochte artikelen zal gebruikt worden om Hierdense verenigingen en goede doelen te ondersteunen. Bekijk de kleding hieronder.

"In eerste instantie zullen de Hierdense vlag en Hierdense fietspakjes als een voorproefje beschikbaar zijn. Het is de bedoeling dat wij daarnaast ook andere Hierdense sportkleding gaan aanbieden", zo laat de Gerrit-beweging weten.

Bestel nu jouw Hierdense fietskleding met korting
Wie voor vrijdag 2 oktober een bestelling plaatst bij de Gerrit-beweging, krijgt korting! "Door een grote eerste bestelling te plaatsen kunnen we het fietspak nu aanbieden voor 115 euro (normaal 130 euro). Het materiaal is van bio racer dus goed spul. We bestellen de pakjes met een uni zeem (voor man en vrouw)".

Kom aanstaande vrijdag jouw fietspak passen
De fietspakken zullen beschikbaar zijn in de maten 3 tot en met 9. Heb je interesse in een fietspak, maar weet je niet zeker welke maat je hebt? Kom dan aanstaande vrijdag, 25 september, passen aan de Varenweg 32 vanaf 20:15 uur!

"Dus, alle fietskoningen en koninginnen van Hierden bestel nu het Hierdense fietspak! Wat zou het gaaf zijn om iedereen in een Hierden pakje te zien fietsen".

Bestellen kan door een bericht te sturen naar Gerrit van Den Berg: 06 433 78 515

Fietspak Gerrit beweging
Fietspak Gerrit beweging
Fietspak Gerrit beweging