Het Rabo Woonbuffet

Donderdag 27 oktober aanstaande organiseert Rabobank Randmeren de tweede editie van het Rabo Woonbuffet; een informatieve en inspirerende avond rondom het thema wonen en hypotheken.

Je bent die dag tussen 18.00 uur en 21.00 uur van harte welkom op dit evenement!



Onder deelnemende partijen vind je alle bedrijven welke een stand hebben op het Rabo Woonbuffet.

Workshops

Elke 20 minuten vindt er deze avond een workshop plaats verzorgd door de Rabobank of de notaris. Je kunt deze vrijblijvend bezoeken. Je krijgt tijdens verschillende sessies antwoord op vragen als: Is een levenstestament interessant voor mij? Hoe verlaag ik mijn maandlasten met energiebesparing? Kopen of huren? Het afsluiten van een hypotheek voor zzp'ers. Hoe werkt dat? Onder workshops vind je de aanvangstijden van de verschillende workshops.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de oranje knop rechts op deze pagina. Dit doe je als volgt:
  • Registreer je door je e-mailadres in te vullen, de karakters van het plaatje over te nemen en te kiezen voor ‘registreren.’
  • Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van je registratie.
  • Gebruik de link in de mail om je aanmelding definitief te maken.
  • Als je alle stappen goed hebt doorlopen, ontvang je een e-ticket in je mailbox. Dit is je toegangsbewijs. Neem het dus mee naar het Rabo Woonbuffet.
  • Neem je iemand mee? Meld je partner/introducé dan aan met de knop 'Voeg introducé registratie toe,' nadat je je eigen gegevens hebt ingevoerd.
Rabobank Randmeren