Het kan nog: oliebollen bestellen voor het goede doel

Genieten van overheerlijke oliebollen, appelkanjers en appelbeignets en direct een goed doel steunen? Dat kan! Bestel uw oliebollen bij Stichting Zorg voor de Zorg.

De opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van St Jansdal, de MMM Zorgboerderij in Zeewolde, Gezinshuis van Zundert in Ermelo, Stichting De Basisz in Zeewolde en ’s Heerenloo in Ermelo

Een oproep voor extra zorgdoelen in de regio van het ziekenhuis zorgde voor vele inzendingen. De stichting liet de keuze op de twee laatst genoemde doelen vallen.
 
Bestellen voor de jaarwisseling kan uitsluitend online via www.stzorgvoordezorg.nl. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 december kunnen de bestellingen opgehaald worden tussen 09:00 en 14:00 uur. Neem voor vragen over bestellingen contact op met het oliebollenteam via 06- 30290158. Ook voor bedrijven is het mogelijk om te bestellen. Zij kunnen voor meer informatie of bestellingen telefonisch contact opnemen. De overheerlijke lekkernijen worden gebakken door Hop Taartenshop en vers aangeleverd op diverse ophaalmomenten.
 
Losse verkoop
De oliebollenkraam staat voor losse verkoop van woensdag 28 t/m zaterdag 31 december van 09:00 tot 16:00 uur in de centrale hal van ziekenhuis St Jansdal Harderwijk. Op vrijdag 30 december is de kraam ook in St Jansdal Lelystad te vinden van 09:00 tot 14:00 uur. Wacht niet te lang, want op is op!