Het is weer Harderwijk Winterstad!

Wanneer je afgelopen weekend door de stad bent gelopen, is het je opgevallen. Dat kan niet anders! Harderwijk wordt ondergedompeld in winterse sferen; het is weer Harderwijk Winterstad. 

Valt niet alleen vandaag de Winterkrant op je mat, ook in de binnenstad vind je herkenbare uitingen terug. Nieuwe wintervlaggen in top en de herkenbare totems voorzien van de ‘winterstad-kringels’ staan weer op de Markt en bij de toegangswegen zoals bij het Klooster en in het Hortuspark. Afgelopen maandag is ook het Oude Stadhuis versierd met de grote krans en de letter S van Sinterklaas.
 

Harderwijk warmt zich dus op voor gezellige wintermaanden boordevol activiteiten en evenementen.

Deze staan overigens allemaal op www.heerlijkharderwijk.nl/evenementen. En niet alleen de evenementen maken het gezellig in de stad; ook de etalages van winkels, de nieuwe wintervlaggen en straks de intocht van Sinterklaas en de ijsbaan Harderwijk op IJs zorgen voor winters vertier.

De draaiboeken en tekeningen worden verfijnd en afgerond, want er staat heel wat te gebeuren op bijvoorbeeld de tiende editie van Harderwijk op IJs. Het wordt een waar feest! Kan je niet wachten? Check dan alvast de website www.harderwijkopijs.nl.

Bijvoorbeeld onder het kopje ‘Openingstijden’ want daar staat het schoolschaatsen, mogelijk gemaakt door Gemeente Harderwijk, al ingeroosterd.

Kijk gauw wanneer jouw school en klas op het ijs staat!

De Hypotheekshop Harderwijk

Adresgegevens

Markt 9
3841 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-411988

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.00 - 18.00 uur
Wo 9.00 - 18.00 uur
Do 9.00 - 18.00 uur
Vr 9.00 - 21.00 uur
Za 11.00 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info