Het belang van de klant staat voorop

Autobedrijf Heersmink is als sinds 1949 een toonaangevend familiebedrijf. Een universeel autobedrijf aan de Gelreweg in Harderwijk. Met een showroom, een werkplaats, autoverhuur & shortlease en een overall goede service. 

Autobedrijf Heersmink heeft verstand van auto’s en van bestuurders. Betrouwbaar, betrokken en klantgericht. “Ik wil dat onze klant het gevoel heeft: er is ook echt aan mijn belang gedacht,” vertelt Gerrit van Ree, directeur.

Showroom
Heersmink geeft echt persoonlijk advies, op basis van de persoonlijke omstandigheden van de klant. Zoals in de showroom bij de verkoop van occasions, jong gebruikte auto’s. “Eerlijk advies is natuurlijk een heel ongrijpbaar iets”, aldus Gerrit. “Het draait om de wensen van de klant. Die moet het gevoel hebben dat er alleen maar in zijn belang is gedacht. Want dat is wat wij doen.”
 
Zoekopdrachten
Soms komt een klant voor een auto die in de showroom staat, maar na overleg blijkt die auto eigenlijk niet bij zijn situatie te passen. “Dan zoeken we verder. De geschikte auto kan wel uit Maastricht komen. En die halen wij dan ook op.” Maar ook losse zoekopdrachten worden gedegen uitgevoerd. De klant hoeft niet zelf te zoeken naar een auto, dat doet Heersmink. “Hier hebben wij de kennis en de kunde. Wij zoeken via de juiste kanalen, halen de auto op en maken de auto zelf klaar. Zodat wij er garantie op kunnen geven.”
 
Werkplaats

Voor onderhoud, reparaties en apk keuringen heeft Heersmink een werkplaats met vier bruggen. Hier worden alle voorkomende werkzaamheden aan auto’s uitgevoerd. Voor particuliere klanten en auto’s van leasemaatschappijen. “Wij zijn door de landelijk opererende leasemaatschappijen goedgekeurd. Dus wij doen ook het onderhoud van leaseauto’s.”
 
Auto verhuur en short lease
De afdeling ‘verhuur’ van Autobedrijf Heersmink is aangesloten bij de landelijke organisatie Autohopper. Dit biedt meer flexibiliteit. “In principe is er altijd een auto beschikbaar. Van kleine auto’s tot personenbusjes tot verhuisbussen met laadklep,” laat Gerrit weten. “Voor mensen die geen auto hebben, of af en toe een (tweede) auto nodig hebben. Voor een dag, een weekend of voor vakanties.” Heersmink verhuurt ook veel aan bedrijven. “Aan werknemers die wachten tot zij een auto van de zaak krijgen bijvoorbeeld. Of zakelijke mensen tijdens hun proeftijd. Maar ook aan werknemers die incidenteel op pad moeten voor hun werk.”

Showroom autobedrijf Heersmink Harderwijk

Autobedrijf Heersmink Harderwijk

Adresgegevens

Gelreweg 2
3843 AN Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422044

Meer info