Henk Timmer en Alie Timmer-den Besten vieren hun 60 jarig huwelijksjubileum

Burgemeester Van Schaik bracht het bruidspaar op 16 januari om 11.00 uur een felicitatiebezoek.

Echtpaar Timmer den Besten 60 jaar getrouwd Harderwijk

Levensloop bruidspaar Timmer – den Besten

Op donderdag 16 januari zijn Hendrik (Henk) Timmer en Aaltje (Alie) Timmer-den Besten, 60 jaar getrouwd. Zij zijn de trotse opa en oma van Nick (21) en Esther, Julia (19) en Robin (17).

Henk en Alie komen beiden uit Hierden, waar ze geboren en getogen zijn. Henk komt uit een gezin van 6 broers en 2 zussen. Al jong moest hij gaan werken en hij heeft toen o.a. gewerkt bij de Asbestona en Confectiefabriek Thom More.

Alie was enigst kind. Zij heeft gewerkt als huishoudelijke hulp bij diverse gezinnen en daarbij/daarnaast was zij coupeuse. Op 3 oktober 1969 werd hun zoon Jaques geboren. In zijn vrije tijd was Henk een verdienstelijk biezen- en stoelenmatter. Kort na hun trouwen hebben zij gewoond aan de Zuiderzeestraatweg, maar al gauw verhuisden zij naar het Van Goorswegje. Aan het Van Goorswegje hebben zij jarenlang recreatiewoningen beheerd. Eerst was dit een soort van boerderijcamping. Later, toen de eerste buitenlandse gastarbeiders naar Nederland kwamen, werden dit woningen voor hen. In 1991 volgde een verhuizing naar de Enkweg en weer later volgde de verhuizing naar het huidige adres.

Hendrik Timmer, geboren 4 maart 1932 Aaltje Timmer-den Besten, geboren 6 juni 1935