Hemelvaartsmarkt op ‘t Harde nu al bijna volgeboekt

De jaarlijkse vlooienmarkt op ‘t Harde die traditiegetrouw op Hemelvaartsdag plaatsvindt is ook dit jaar al weer bijna helemaal volgeboekt. Er zijn nog maar 40 kramen vrij. Dus wees er snel bij, want vol=vol. 

Standhouders uit het hele land hebben zich weer aangemeld voor de grootste vlooienmarkt van de Veluwe die dit jaar op 9 mei zal plaatsvinden

En nog steeds stromen er aanvragen voor standplekken binnen. Er zijn op dit moment nog enkele plekken vrij. De organisatie van dit evenement is zoals altijd in handen van de Supportersvereniging “Groen-Wit” die dit evenement nu voor de 35e keer organiseert. Ook dit jaar zullen er weer ruim 400 standhouders hun waar aan de man proberen te brengen op en rondom het voetbalveld van de SV ‘t Harde.
 
Op Hemelvaartsdag zelf zullen weer vele duizenden dagjesmensen uit de verre omgeving de weg weten te vinden naar ‘t Harde om te snuffelen in de waar van de standhouders, gewoon om een gezellige dag te hebben, of oude bekenden te ontmoeten. Natuurlijk wordt de inwendige mens ook niet vergeten, is er een horecaplein met live-muziek en kunnen de kinderen zich uitleven op het speelterrein.
 
Mocht u nog in aanmerking willen komen voor een plaats, mail dan naar [email protected] of kijk op www.svtharde.nl