"HELLO WINTER" in Binnenstad van Harderwijk

De dagen zijn al beduidend korter, de temperaturen gaan al omlaag en we maken ons klaar voor de komende winter. Dit weekend gaat ook nog eens de wintertijd in.  Maar, bent u al wel klaar voor de winter? 

Ondernemers in de Binnenstad van Harderwijk helpen u graag een handje mee. Op zaterdag 28 oktober organiseren ze daarom een speciaal evenement: "HELLO WINTER".

Met levende en "swingende" etalages, wandelende winterkoninginnen door de stad en lekkernijen in verschillende winkels raakt u helemaal in de juiste stemming.
 
Ludieke samenwerking met dansschool ADE
In een levende, swingende, etalage komt de mooie wintercollectie nog beter tot haar recht. Dansschool ADE maakt dit mogelijk. Verschillende etalages zullen gevuld zijn met dansers en/of danseressen, gekleed in de nieuwste wintercollectie. Zo brengen ze u op een swingende manier op de hoogte van de nieuwste fashiontrends. Een warm vest, een lekkere zachte trui of een paar fijne winterschoenen? Die komt u zaterdag zeker tegen.
 
Winterkoninginnen en smakelijke lekkernijen
Er wandelen twee winterkoninginnen door de stad om op geheel eigen en interactieve wijze de wintertijd aan te kondigen. Ondernemers aangesloten bij het Centrummanagement bieden u daarnaast ook nog iets lekkers aan. In samenwerking met onze lokale bakkers, staan er in verschillende winkels lekkernijen voor u klaar om te proeven. Dat wordt smikkelen en smullen!
 
Omdat de wintertijd zijn intrede doet en ze u graag de gelegenheid willen bieden om uitgebreid te kunnen shoppen, zullen verschillende winkels zaterdag tot 18.00 uur geopend zijn. 

Markt binnenstad Harderwijk

Germano Menswear Harderwijk

Adresgegevens

Academiestraat 8
3841 ES Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423595

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info