Heerlijk duurt het langst (en eerlijk ook)

Wat is nou echt belangrijk in het leven? Geloof of liefde? Passie of traditie? Heerlijk of eerlijk? Hart of verstand? We gaan het erover hebben tijdens de eerstkomende Zondag met Café de Liefde, samen met Jolanda Fennema van het Leger des Heils. Iedereen is welkom in Hotel Baars in Harderwijk. De toegang is vrij.

Het leven moet zo nu en dan gevierd en besproken worden. Het café is daarvoor een prima plek. Hier ontstaan vaak goede gesprekken en worden echte vriendschappen gevierd.

Jolanda Fennema is back!
Café de Liefde staat voor informele, laagdrempelige bijeenkomsten. Op zondagmiddag 2 februari is Jolanda Fennema, voorganger bij het Leger de Heils, te gast. Dat is niet de eerste keer; vijf jaar geleden verzorgde Jolanda de allereerste bijeenkomst van Café de Liefde On Tour. Wie daarbij was weet dat je een nieuwe kans om Jolanda te horen niet zomaar moet laten schieten. Jolanda is een creatieve duizendpoot met theaterervaring, scherpe humor en een warm hart.
 
Café de Liefde
Café de Liefde organiseert regelmatig evenementen die draaien om vriendschap, verrassende gesprekken en alles wat het leven de moeite waard maakt. De evenementen vinden plaats op verschillende horecalocaties in Harderwijk. Eerder organiseerde Café de Liefde onder meer een bierproeverij, een politiek café en een cocktailworkshop. Regelmatig vindt de ‘Zondag met Café de Liefde’ plaats. Afgelopen november sprak daar theatermaker en voorganger Rikko Voorberg; voor de komende maanden zijn onder meer Martijn Horsman (Oosterparkkerk, Brouwerij Kleiburg) en Rik van Zutphen (alias de Droominee) al geboekt. Ook op Aaltjesdagen zet Café de Liefde programma neer. Meer evenementen op de website.
 
Informatie
Zondag met Café de Liefde begint altijd om 15:00 uur; de inloop is vanaf 14:30 uur. Iedereen is welkom deze keer bij Hotel Baars aan de Smeepoortstraat 52 in Harderwijk. De toegang is vrij. Drankjes zijn voor eigen rekening en er is een vrijwillige collecte voor de onkosten. Heb je vragen? Kijk dan op de website www.grandcafedeliefde.nl bel met Teun van Garderen
(06 42 65 69 24) of mail: info@cafedeliefdeharderwijk.nl.

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info