Heerlijk buiten wandelen met elkaar

Wil je in de wintermaanden niet alleen maar binnen zitten, maar actief buiten zijn? Via AV Athlos kun je makkelijk mee wandelen voor zes weken. Lekker naar buiten in de frisse winterlucht en sportief bezig zijn met anderen. 

Samen sporten motiveert, is gezellig én verbindt. Iedere week wordt er een andere route gelopen onder begeleiding van een gediplomeerd wandelsporttrainer

De wandelingen starten in de eerste week van januari 2024. De kosten voor de zes wandelingen zijn 30 euro.
 
Buiten sporten versterkt je weerstand
Heerlijk in de buitenlucht vaak stevig doorwandelen. Je hart gaat dan sneller kloppen, je ademhaling versnelt en je krijgt een beetje transpiratie op je rug. Je lichaam geeft aan dat je een goede inspanning levert. Buiten sporten versterkt je weerstand en maakt je écht een gelukkig(er) mens. En door vaste wekelijkse afspraken is het makkelijk vol te houden. Wil je kennismaken en ga je mee? Ga dan naar: www.athlos.nl  en kies dan voor het kopje ‘wandelsport’.   
 
Wandelen wanneer jou het uitkomt
Athlos heeft verschillende groepen. Je kunt elke ochtend bij de vereniging lopen en ook op de maandagavond loopt er een groep. Je kunt dus meewandelen wanneer het jou uitkomt. De maandagavondgroep is de enige groep die niet in onze prachtige bossen kan wandelen. Zij wandelen door de straten en kunnen nog heel even genieten van de kerstverlichting die er nog hangt. De trainingsomvang voor de meeste groepen is anderhalf uur met een redelijk tempo.
 
Informatie
Voor meer informatie kun je bellen naar 06 13833026. Aanmelden kan via [email protected] Athlosleden kunnen zonder kosten mee.