Heeft uw organisatie een flexibele schil en huurt u zzp’ers in?

Dan is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de nieuwe Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties. we Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties. 

Wij nodigen u uit voor een avondvullend programma in het AFAS Da Vinci Theater.

Een miniconferentie over de afschaffing van de VAR. In een avond praten we u bij over de gevolgen van de afschaffing van de VAR en de oplossing om zonder risico’s flexibel te blijven

Wij leggen u graag uit wat er verandert. De gevolgen kunnen groot zijn. De zzp-er kan met terugwerkende kracht als werknemer worden aangemerkt met alle financiële en juridische gevolgen van dien. 

Private Timeflex is een platform waarbij een zzp’er zijn zelfstandigheid behoudt en u als opdrachtgever geen risico’s loopt of extra kosten maakt. Private Timeflex wordt fiscaal en juridisch werkgever en draagt zorg voor de contracten en alle bijkomende verplichtingen. Geen last van allerlei verschillende overeenkomsten of in het ergste geval, afscheid nemen van uw zzp-relaties. Geen risico’s meer! 

Op 20 april praten we u helemaal bij en leggen we uit welke stappen uw organisatie moet en kan ondernemen om ervoor te zorgen dat uw organisatie geen hinder zal ondervinden. . 

Experts

  • Maarten Mennen: Directeur RSM Nederland Risk Management Services / docent aan de Universiteit van Maastricht en Nyenrode Business Universiteit
  • Irene Luijt: Arbeidsrecht advocaat bij Marxman Advocaten
  • Maarten van Panhuis: commercieel directeur bij Timeflex
  • Christiaan Trox: managing director bij INDICIA
Voor wie?  Deze bijeenkomst is van groot belang voor elke organisatie die regelmatig zzp’ers of freelancers inhuurt.    
Waar? U bent van harte uitgenodigd langs te komen in het AFAS Da Vinci Theater in Leusden.

Klik hieronder om het complete programma te zien en gratis aan te melden. De avond duurt van 19.00 tot 22.00 uur